divendres, 23 de març del 2018

A P3 tenim parades noves!

Com ja sabeu un cop tots i totes hem pogut gaudir de totes les parades, és moment de canvi. Ja sabeu que les parades acostumen a estar relacionades amb tota la part d'expressió i de creativitat. Aquest trimestre els nens i nenes poden escollir:

D'ART: Aprofitant que farem una sortida a la Fundació Miró, en aquesta parada introduirem aquest artista. -Primer expliquem uns contes molt curts de la manera de treballar i de viure d'en Joan Miró.
-Després pensem on podem trobar taqueslínies (que tant utilitzava Miró en les seves obres).
-Més endavant recollim material que ens agrada (en Miró també col·leccionava objectes que després utilitzava per fer les seves obres)
-Ara cadascú pintarà una caixa , hi farà taques amb els dits, les mans o els pinzells. Després hi farem línies amb pintura o amb materials que trobem i per completar la nostra obra hi enganxarem alguns elements que ens criden l'atenció.
-I per acabar classificarem les nostres caixes com si fos una maleta per viatjar al museu Miró.


TOCA TOCA: ben arremangats barregem sal, farina i aigua. Ens calen les dues mans i una mica de paciència. Al principi se'ns enganxa molt als dits però mica en mica va quedant una pasta prou modelable. Ja només queda posar-hi una mica de color i donar-li la forma que volem. Hem fet pasta de sal!

- FEM CARES: Comencem l'activitat tot mirant-nos al mirall i tocant-nos la cara. Què hi tenim? Quants ulls tenim? Quantes boques tenim?  Què més hi tenim? Tot seguit experimentem tot creant cares amb elements naturals: pals de fusta, pedres, ametlles... En fem moltes de diferents: contentes, enfadades, amb barba... però no ens podem deixar cap element. Finalment en fem unes i enganxem les peces. Quines cares més divertides!!!

- EXPERIMENTEM AMB LA LLUM: l'objectiu d'aquesta parada és que els infants experimentin amb objectes que fan llum, com les llanternes, el projector, amb objectes de colors, opacs i transparents. Van descobrint quins objectes deixen passar la llum i quins no.

- RECEPTES DE PLUJA I DE SUCRE: A la parada d'aquest trimestre fem servir un conte que es diu "Receptes de pluja i de sucre", que ens parla de receptes que ens serveixen per preparar diferents plats.
Són plats molt especials, ja que tot preparant-los, anem treballant les emocions.


Voleu veure com ho fem?


ART
1a. SETMANA

P-3 Miró 1


2a SETMANA


P-3 Miró 2

3a. SETMANA


p-3 Miro 3  

4a. SETMANA


P-3A Miró 4

5a. SETMANA

Miro 5  

TOCA TOCA

 1a SETMANA

Parada toca toca 1


 2a SETMANA

parada toca toca 2 P3B


3a SETMANA

toca-toca 3a setmana p3

4a SETMANA


P3 toca toca 4 setmana

5a SETMANA


parada toca toca 5

FEM CARES

1a SETMANA

P3 Fem cares


2a SETMANA

2a setmana cares parades


3a SETMANA

3a setmana cares parada p3


4a setmana


Parada Fem cares 4a setmana



5a setmana

fem cares 5a setmana 



EXPERIMENTEM AMB LA LLUM



RECEPTES DE PLUJA I SUCRE


1a SETMANA

parada de receptes de pluja i sucre 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...